Wimperextensions

Wimperextensions – Lashextensions

Mooie langere wimpers die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Opstaan met een fantastische oogopslag net of je mascara draagt, dit kunnen wij voor jouw realiseren met wimperextensions.

Je kunt ervoor kiezen om eenmalig wimperextensions te laten plaatsen voor b.v. vakantie of een voor jouw speciale gelegenheid. Uiteraard is het ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Je bespaart hiermee het opmaken van de ogen in de ochtend, en je zit er altijd fris en opgemaakt uit. Wie wilt dat nou niet.

In de salon gebruiken wij 2 technieken de One by One techniek en de Volume techniek. Wij kunnen diverse oogstylingen aanbieden met beide technieken. Wij kijken wel ALTIJD wat geschikt is voor de natuurlijke wimper en wat er bij de vorm van jouw ogen past. Dit is per persoon verschillend.

Voor beide technieken is het schoonhouden van de wimpers een MUST.
Als je dit niet doet kunnen er vervelende oog infecties ontstaan. Na de behandeling zullen wij altijd vertellen wat een goede manier is van schoonhouden. Tijdens de opvul behandelingen, die gemiddeld elke 2 tot 3 weken plaats zal vinden, kijken wij ook of alles schoon is. 
Mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij jou daarop attenderen. 

One by One techniek

 • Op elke natuurlijke wimper bevestigen wij (wimperstylistes) één wimperextension, wij gebruiken geen trosjes of clusterwimpers, zoals op de afbeelding.
 • De natuurlijke wimper zal worden verlengd met max 3mm meer lengte, waarom een max…omdat een langere wimperextensions de natuurlijke wimper “kan” beschadigen
 • Met de one by one techniek creëer je een natuurlijk lijkende verlenging en soms ook wat volume. Het eindresultaat is net of jij met een hele goede mascara aan de slag bent geweest.
 • Zwemmen, sporten en sauna bezoek is geen probleem, doe je dit meermalen in de week, dan heeft dit wel invloed op de “houdbaarheid” van de wimperextensions. Je komt dan vaker terug voor de opvul behandeling.
 • Gebruik jij dagelijks oog make-up?, heb jij van nature een wat vettige huid, overhangend ooglid, gebruik jij hormonen of heb jij last van hormoon schommelingen? wees er dan op bedacht dat je sneller uitval “kan” hebben.

Duur van deze techniek:
Gemiddeld 90 minuten, afhankelijk van het aantal natuurlijke wimpers.
Prijs van deze techniek:
69,50 euro

Volume Techniek

 • Op elke natuurlijke wimper bevestigen wij een hand gemaakte waaier welke wij op ten tijde van de behandeling maken.
 • De natuurlijke wimper zal worden verlengt én wij kunnen meer dichtheid creëren met deze volume techniek.
 • Er ontstaat een mooie zachte volle wimperrand, welke een zwoele maar vooral classy effect geeft.
 • Volume wimpers zijn zeer zacht en dun. Wij werken met volume wimpers die een dikte hebben van 00.5 of 00.7
 • Er kunnen diverse stijlen worden gemaakt heel classy of lekker diva, net wat jij als klant wenst.

Met deze techniek kun je net als met de one by one techniek alles doen, echter is het gebruik van mascara niet toegestaan en tevens ook niet nodig. Wij hebben immers al extra volume toegevoegd en bovendien klappen de handgemaakte waaiers dicht als deze besmeerd worden met mascara. Dat is zoals je kan begrijpen zonde van de tijd die wij erin hebben gestoken.

Duur van deze techniek:
Gemiddeld 120 minuten, afhankelijk van het aantal natuurlijke wimpers.
Prijs van deze techniek:
89.50 euro

 

Contra Indicaties – Niet geschikt voor mensen met de volgende aandoeningen

 

 • Bij beschadigde wimpers, door overmatig plukken, trekken aan de wimpers.
 • Bij een allergie voor een hoofdbestanddeel van lijm, Cyanocrylaat.
 • Bij alle soorten van ooginfecties / oogziektes.
 • Na een chemo behandeling niet binnen een termijn van minimaal 6 tot 12 maanden. 
 • Niet aan te raden bij extreme hooikoorts, i.v.m. jeuk aan de ogen en het tranen.
 • Niet aan te raden bij sterk wisselende hormoonschommelingen.
 • Niet geschikt voor dames die aan hun wimpers plukken, veelvoudig in het oog wrijven of met hun hoofd heen en weer woelen in een hoofdkussen tijdens het slapen. 

 

Verder is het een kwestie van aanpassen en rekening houden met kleine dingen, zodat jij langdurig kan genieten van mooie wimperextensions en wij trots kunnen zijn op het werk wat wij leveren.

 

 

Veel gestelde vragen

 

Binnenkort (februari 2022) leest u hier de meest gestelde vragen.
Voel je vrij ons een app te sturen als u hier geen antwoord kunt vinden. Wij zullen dan binnen 12uur reageren, een email mag ook info@wimperhuys.nl

 

 

 

 

 

Boek nu!

Pin It on Pinterest