Opleidingen

– LASHLIFTING & BASIS CURUS ONE BY ONE –

De vraag naar goede lastlift stylistes is echt enorm! Wij merken dat in onze salon echt heel erg, wij ontvangen vele klanten die na tegenvallende resultaten uiteindelijk bij ons uitkomen.
Het uitvoeren van de behandeling is niet heel ingewikkeld, desondanks heb je wel kennis nodig om de behandeling goed en professioneel uit te voeren. Alleen met de juiste kennis, techniek en de beste producten zal jij net als ons een geweldig eind resultaat behalen.

LASHLIFTING CURSUS

Sinds 2016 voeren wij de lastlift behandelingen al uit, inmiddels hebben wij zo veel ervaring dat klanten ons vanuit buiten Almere weten te vinden. Omdat wij staan voor kwaliteit en professionaliteit bieden wij onze kennis aan doormiddel van de Lashlift cursus.

Afgelopen jaren  zijn wij trainingslocatie geweest voor een vooraanstaand Zweeds lastlift merk. Inmiddels hebben wij een eigen lijn ontwikkeld en kunnen wij deze met trots aanbieden BY JV lashliftproducten.

Met ons startpakket kan je 10 tot 15 behandelingen uitvoeren.  Als je de gemiddelde behandelprijs aanhoudt heb je de cursus zo terug verdient.

Data 2023

Elke dag, op basis van beschikbaarheid van de trainsters.

Kosten:

Kosten exclusief btw 256.75

Kosten inclusief btw 325 euro, je ontvangt een startpakket goed voor de eerste 10 tot 15 behandelingen. Hiermee haal je met gemak je investering voor deze cursus er weer uit.

Startpakket:

Inhoud startpakket

Lotion 1 ( 5 zakjes)
Lotion 2 (5zakjes)
Glue
Eye Pads (15 stuks)
Y brush (5 stuks)
Microbrushes
Lash brushes

Model:

Voor deze training hebben wij de voorkeur voor 2 modellen.

Model 1:

1 uur na de start van de cursus gaan het eerste model  liggen om de behandeling te ondergaan, 1.5 uur later het model.

Model heeft de afgelopen 10 weken geen lashlift gehad of wimperextensions gedragen.
Model is niet zwanger of onder een medicinale behandeling.
Model heeft geen ooginfecties, rugklachten of andere aandoeningen waardoor de behandeling niet goed kan worden uitgevoerd.

Model stemt in met het maken van foto’s en video’s welke gebruikt mogen worden voor social media, enkel het oog zal worden gebruikt voor de voor en na foto’s.

De voorkeur is om het eerste uur alleen, zonder modellen aanwezig te zijn. Dit zorgt ervoor dat wij alle aandacht aan jou als cursist kunnen geven. Kom je van ver en rijdt het model met je mee dan is ze uiteraard van harte welkom. Geef dit wel aan bij boeking van de curus.

Kan je geen eigen model vinden dan kunnen wij deze zoeken tegen een meerprijs van 50 euro per model.

aanmelden via info@wimperhuys.nl 

Na het aanvragen van een cursus ontvang je van ons een belletje om een datum af te spreken. Om de cursus inschrijving definitief te maken vragen wij een aanbetaling van 50% bij annulering binnen 72 uur word de aanbetaling niet terug betaald omdat wij dan al voorbereidingen hebben getroffen en tijd hebben vrij gemaakt. Wel is het mogelijk eenmalig de datum te verplaatsen zonder kosten.

BASIS CURUS ONE BY ONE

Wil jij net als ons aan de slag gaan als wimperstyliste, dan is deze basiscursus de eerste belangrijkst stap die je gaat nemen.
Als je de basis goed beheerst kun je al je creativiteit in een wimpersetje stoppen! Deze cursus vergt een goede dosis zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Je dient na de cursus regelmatig te oefenen om je techniek en je snelheid te verbeteren.

Met onze jaren ervaring en genoten trainingen in het wimpervak, kunnen wij jou naast der basiskennis ook handige tips en trics vertellen.

Data 2023

Deze cursus duurt 1.5 dag.

Elke zaterdag op aanvraag en op basis van beschikbaarheid.

Kosten

Kosten exclusief btw 430,00

Kosten inclusief btw 545,00 je ontvangt een startpakket waarmee je je cursus gelden terug kan verdienen.

Model

1 model voor de 2e dag.

Trainings Programma:


Dag 1 (4 uur)

Theorie met o.a:

Pincet technieken
Plaatsing technieken
Werken met wimperlaagjes
Opbouw wimperset (1 stijl)
Verwijderen, meerdere technieken
Opvullen wimperset

Dag 2: (8 uurtje)

Herhaling theorie  – korte samenvatting
Vraag moment voor cursist
Video presentatie van de behandeling

Lunch ( dieet wensen aangeven tijdend het boeken van de training)

Praktijk op model max 4 uur
in verband met de intensiviteit van de praktijk stopen na 4 uur met werken op het model.

Wij verwachten dat de cursist thuis nog blijft oefenen om zich zelf te verbeteren en de snelheid te bevorderen.

Mocht het je niet lukken een eigen model mee te brengen, dan kunnen wij deze voor jou zoeken tegen een meerprijs van 50 euro.

Wij werken met echte modellen en liever niet met een “oefenhoofd” Het is dus belangrijk dat je een model mee kan brengen die lang op haar rug kan liggen.  Kan er echt geen model worden gevonden dan is de pop goed alternatief, maar het heeft niet onze voorkeur omdat dit geen realistisch beeld geeft van de praktijk!

Opleidingen NAILS & BROWS

Vraag naar meer informatie via info@wimperhuys.nl uw aanvraag zal worden doorgestuurd naar de betreffende opleidster.