Opleidingen

LASHLIFTING

 

 

 

De vraag naar goede lastlift stylistes is echt enorm! Wij merken dat in onze salon echt heel erg, wij ontvangen vele klanten die na tegenvallende resultaten uiteindelijk bij ons uitkomen. 
Het uitvoeren van de behandeling is niet heel ingewikkeld, desondanks heb je wel kennis nodig om de behandeling goed en professioneel uit te voeren. Alleen met de juiste kennis, zal jij net als ons een geweldig eind resultaat behalen.

 

Sinds 2016 voeren wij de lastlift behandelingen al uit, inmiddels hebben wij zo veel ervaring dat klanten ons vanuit buiten Almere weten te vinden. Omdat wij staan voor kwaliteit en professionaliteit bieden wij onze kennis aan doormiddel van de Lashlift cursus.

 

Afgelopen 2 jaar zijn wij trainingslocatie geweest voor een vooraanstaand Zweeds lastlift merk. Inmiddels hebben wij een eigen lijn ontwikkeld en kunnen wij deze met trots aanbieden. 

 

Met ons startpakket kan je 10 tot 15 behandelingen uitvoeren.  Als je de gemiddelde behandelprijs aanhoudt heb je de cursus zo terug verdient.

 

Data 2021

 

Zaterdag 29 mei
12:00 tot 17:00
Kosten inclusief btw 272 euro, je ontvangt er een startpakket bij t.w.v 150 euro

aanmelden via info@wimperhuys.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trainingsdag indeling

 

 

 

11:30  Inloop
12:00  Start van de training,Theorie
13:00  Model 1 Praktijk ( samen met de trainster)
14:30  Model 2 Praktijk ( zonder trainster)
16:00  Certificaat uitreiking, in uitzonderlijke gevallen zal er geen certificaat uitgereikt worden en dient de cursist nog een keer terug te komen.
16:30 Afsluiting

 

 

Dit is een globale indeling van de dag. Het definitieve programma kan afwijken en is afhankelijk van de samenstelling van de groep.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boek nu!

Pin It on Pinterest