Wimperlift

De beste resultaten van Almere

Lash lifting Wimperlift

Een lashlift is helemaal hot op dit moment!
Je natuurlijke wimpers worden omhoog gelift, waardoor je een open oogopslag krijgt. Anders dan met wimperextensions hoef je niet elke 3 weken langs te komen voor een opvul -behandeling, je komt terug na minimaal 6 weken terug of als de wimpers weer helemaal in de natuurlijke stand staan.

De lashlift behandeling duurt gemiddeld 45 minuten, dat is inclusief het verven van de wimpers, dit zit bij de prijs inbegrepen. (ook als je de wimpers niet geverfd wilt hebben.)

Voor de behandeling gebruiken wij hygiënisch verpakte lashlift lotions, omdat de lotions per klant verpakt zijn is de kwaliteit van de lotions per klant te garanderen en zullen de resultaten 9 van de 10 keer meer dan verwacht zijn.  Na de lashlift behandeling borstelen wij keratine door de wimpers, dit geeft een extra verzorging aan de natuurlijke wimpers. 

Het resultaat van de wimperlift is afhankelijk van de natuurlijke wimpers, denk daarbij aan de lengte en de gezondheid van jouw natuurlijke wimpers.

Wij werken uitsluitend met de lashlift producten van ons huismerk BY JV. Ben jij Lash-professional en heb je interesse in onze producten. Binnenkort komen de producten in onze webshop.

Duur van deze behandeling:
45 minuten 
Prijs van deze behandeling:
37,50 euro 

 

Wil jij lashlifting toevoegen als dienst in jou beautysalon stuur dan een email naar info@wimperhuys.nl of bel ons even met jouw verzoek.


Meer informatie over deze super leuke lashlift behandeling is te vinden onder het tabje “OPLEIDINGEN”

Wij hebben inmiddels jaren ervaring met lashlifting.

Vanaf eind 2015 is het lashliften in de salon van start gegaan. Nu 5 jaar later is het een van de meest gevraagde behandelingen. Het voordeel van een lashlift ten opzichte van wimperextensions is dat je maar eens in de 6 tot 8 weken de behandeling hoeft te herhalen. Super fijn en handig als jij het te druk hebt om elke 2 tot 3 weken langs te komen.

Pin It on Pinterest