Ontharen met suikerpasta, veilig en vegan!

Wat is Sugaring?

Een van de oudste ontharingsmethoden is sugaring. De methode is te herleiden naar het oude Egypte.
De pasta bestaat over het algemeen uit suiker, citroen en water. Het is dus geheel natuurlijk. Doordat de pasta oplost met warmwater, is het makkelijk van de huid te verwijderen of uit bv kleding.


Sugarpasta is een natuurlijk product om je ontdoen van overtollig haargroei.
De suikerpasta smeren wij tegen de haargroei in en halen het er met de haargroei mee weg. Hierdoor komt de wortel makkelijker mee.

De pasta kleeft aan de haren en niet aan de huid. Het grote voordeel is dat er hierdoor geen huidirritatie optreedt en de behandeling doorgaans ook als minder pijnlijk wordt ervaren ( dat zegt niet dat de behandeling pijnloos is ūüôā

De suikerpasta kunnen we licht verwarmen zodat wij deze kunnen opsmeren en verwijderen met een strip, of wij halen de suikerpasta uit het blik en maken er een bolletje van. Dit bolletje laten we dan door jou eigen lichaamstempratuur “smelten” waardoor deze voor ons werkbaar is.

De methode die we gebruiken zal afhankelijk zijn van de tempratuur van het lichaam en het lichaamsdeel wat wij gaan ontharen.

Ben je benieuwd naar deze methode maar nog angstig om je hele lichaam er mee te ontharen, begin dan met bv eerst een oksel en onderbenen. 

Voor een optimaal resultaat dien je 3 keer te komen, op deze manier kunnen wij de haren in elke groeicyclus meenemen, waardoor je haar superzacht en fijntjes terug zullen groeien. Tussentijds scheren is een dikke vette NO GO!

Wil je meer weten vraag er gerust na als je in de salon bent.

 

De behandelingen zullen worden uitgevoerd door Joyce & Verena

 

Voorbereidingen voor thuis:


De haartjes laten groeien tot 3 mm.
De dag voor de behandeling, de huid met een (olievrije) scrub behandelen zodat ingegroeide haartjes naar boven komen. 
De dag van de behandeling, GEEN lichaamscreme/olie gebruiken
Draag iets comfortabels naar de behandeling wat makkelijk aan en uit kan.

Nazorg thuis:

Smeer 24 na de behandeling geen parfum houdende crèmes op je lichaam
Douche niet te heet
NIET scheren tussen behandelingen door, dit verstoord het proces en dan begin je eigenlijk elke keer weer opnieuw! Zonde van je geld dus.